Dunaharaszti Alapfokú Művészeti Iskola

Felhívás a tandíjfizetés módjának megváltozásáról!

FONTOS FELHÍVÁS A TÉRÍTÉSI DÍJAKKAL KAPCSOLATBAN

Tisztelt Szülők, Diákok!

Az eddigiektől eltérően az idei tanév második félévi térítési díjainak befizetése a KRÉTA modulon keresztül fog zajlani, a szülői belépési kódokat a főtárgytanárok már kiosztották a diákoknak. 

A Szigetszentmiklósi Tankerületi Központ 2020/2021. tanév II. félévétől a tanulmányi pénzügyi folyamatokra vonatkozóan bevezeti az elektronikus ügyintézést a szülők számára.

A jövőben a pénzügyi modulon keresztül lehet az egyes tanulmányokhoz kapcsolódó fizetendő díjakról (térítési- és tandíjak, stb.) értesülni, valamint a befizetések könyvelését nyomon követni.

A modul funkcióinak, illetve működésének rövid bemutatása

A ( https://klik040023002.e-kreta.hu ) linken belépve, az e-Ügyintézés menüpontot választva, majd a bal oldali menüsáv „Befizetendők” menüpontjára kattintva tudja megtekinteni, hogy gyermeke tanulmányai kapcsán vannak-e fizetendő tételek. Amennyiben befizetési kötelezettsége keletkezett, úgy annak részleteiről is tájékoztatást nyújt a rendszer.  

Fontos, hogy szülői felhasználói névvel és jelszóval lépjen be, a pénzügyi funkciók csak szülők számára érhetők el! Ezt úgy tudja a legkönnyebben ellenőrizni, hogy a KRÉTA rendszerbe belépés után a jobb felső sarokban megnézi, hogy a megjelenő névnél a tanuló neve mellett zárójelben a szülő neve is szerepel-e vagy sem.

Az iskola továbbra is lehetőséget biztosít az intézményi adminisztrátornál történő ügyintézésre. Az így történt befizetések is láthatók lesznek a Pénzügyi modulban, valamint visszakereshetők maradnak az egyes tanévekre vonatkozóan.

A KRÉTA rendszer Tudásbázisában (https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17764916) kialakított, eÜgyintézés térben elérhető videók és dokumentumokrészletes tájékoztatót tartalmaznak a Pénzügyi modul funkcióinak működéséről és használatáról.

A közlemény rovatba kérjük feltüntetni a számlán szereplő KRTE azonosító számot!

Köszönettel: Dunaharaszti AMI