Dunaharaszti Alapfokú Művészeti Iskola

Beiratkozás, Kimaradás, Tandíj

Beiratkozás

Tisztelt Szülők/Tanulók!

A vírushelyzet körülményeire való tekintettel iskolánk idén nem tudja megtartani az újonnan jelentkező gyermekek számára a hagyományos felvételit. Ezért a 2021/2022-es tanévre kitöltött jelentkezési lap beküldésével tudnak jelentkezni iskolánkba, határidő 2021. május 28.

A jelentkezési lap kizárólag csak az újonnan jelentkező gyermekek számára szükséges, melyet  nyomtatva-szkennelve  beküldhetnek iskolánkba, vagy leadhatják a Baktay Gimnázium portáján!

Régi/jelenlegi növendékeinknek a következő tanévre nem kell kitölteni beiratkozó/jelentkezési lapot! Ők az alább letölthető “Tanulói jogviszony nyilatkozat”-ot töltsék ki és juttassák vissza az iskolába.

A felvételi eredményekről minden új jelentkezőt értesítünk! (határidő 2020. június 18.)

Felhívjuk a kedves jelentkezők figyelmét, hogy iskolánk meghatározott létszám felett nem vehet fel új növendékeket, de előfordulhat az is, hogy vannak „sláger” hangszer csoportok ahova már évek óta hely hiány miatt nincs felvétel (például gitár).

Térítési- és tandíjainkról a zeneiskola honlapján, a „Beiratkozás, kimaradás” fülön található táblázatból tájékozódhatnak.

Szeretettel várjuk új tanulóink jelentkezését!

Adatvédelmi Szabályzatunk értelmében az online jelentkezések adatait csak az iskola vezetősége, és az adatokkal dolgozó személyek ismerhetik meg, harmadik félnek semmi esetre sem kerülnek átadásra!

Jelentkezési-lap-2021-2022

Tanulói jogviszony nyilatkozat

Bejelentés kimaradásról (kijelentkezés)

Térítési és tandíjak, kedvezmény kérelem, díjmentesség kérelem