Dunaharaszti Alapfokú Művészeti Iskola

Beiratkozás, Kimaradás, Tandíj

Beiratkozás

Tisztelt Szülők/Tanulók!

 

Iskolánk az újonnan jelentkező gyermekek számára a hagyományos felvételijét 2022. június 7-én és 8-án 15.00-18.00 órakor tartja.

A jelentkezési lap kizárólag csak az újonnan jelentkező gyermekek számára szükséges, melyet  nyomtatva-szkennelve  beküldhetnek iskolánkba, vagy leadhatják a Baktay Gimnázium portáján!

Régi/jelenlegi növendékeinknek a következő tanévre is ki kell tölteni a beiratkozó/jelentkezési lapot, annak a begyűjtési ideje szeptember lesz a GDPR nyilatkozatok miatt. Ők a honlapról letölthető “Tanulói jogviszony nyilatkozat”-ot töltsék ki és juttassák vissza az iskolába június 10-ig.

A felvételi eredményekről minden új jelentkezőt értesítünk! (határidő 2022. június 30.)

Felhívjuk a kedves jelentkezők figyelmét, hogy iskolánk meghatározott létszám felett nem vehet fel új növendékeket, de előfordulhat az is, hogy vannak „sláger” hangszer csoportok ahova már évek óta helyhiány miatt nincs felvétel (például gitár).

Térítési- és tandíjainkról a zeneiskola honlapján, a „Beiratkozás, kimaradás” fülön található táblázatból tájékozódhatnak.

Szeretettel várjuk új tanulóink jelentkezését!

Adatvédelmi Szabályzatunk értelmében az online jelentkezések adatait csak az iskola vezetősége, és az adatokkal dolgozó személyek ismerhetik meg, harmadik félnek semmi esetre sem kerülnek átadásra!