Dunaharaszti Alapfokú Művészeti Iskola

Beiratkozás, Kimaradás, Tandíj

Beiratkozás

Tisztelt Szülők/Tanulók!

Iskolánk az újonnan jelentkező gyermekek számára a hagyományos felvételijét 2023. június 2-án 14.00-17.00 órakor tartja.

A jelentkezési lap nem csak az újonnan jelentkező gyermekek számára szükséges, adategyeztetés céljából a mostani tanulóinktól is szükséges azt bekérnünk. A rajta szereplő GDPR nyilatkozat kitöltése kiemelten fontos! A honlapon szereplő jelentkezési lapot nyomtatva-szkennelve is beküldhetik iskolánkba az info@dhzeneiskola.hu címre, vagy leadhatják papír formátumban a Baktay Gimnázium portáján!

A felvételi eredményekről minden új jelentkezőt értesítünk! (határidő 2023. június 30.)

Felhívjuk az új jelentkezőink figyelmét, hogy iskolánk meghatározott létszám felett nem vehet fel új növendékeket, de előfordulhat az is, hogy vannak „sláger” hangszer csoportok ahova már évek óta helyhiány miatt nincs felvétel, így célszerű több hangszert is bejelölni a felvételi lapon.

Térítési- és tandíjainkról a zeneiskola honlapján, a „Beiratkozás, kimaradás” fülön található táblázatból tájékozódhatnak.

Szeretettel várjuk új tanulóink jelentkezését!

Adatvédelmi Szabályzatunk értelmében az online jelentkezések adatait csak az iskola vezetősége, és az adatokkal dolgozó személyek ismerhetik meg, harmadik félnek semmi esetre sem kerülnek átadásra!